Staňte se našimi fanoušky na:

Holandský řízek mletý

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umeleme bůček, nastrouháme sýr. Společně smícháme v míse. Osolíme, opepříme, okmínujeme. Můžeme přilít trochu mléka a přisypat strouhanku, aby nám hmota držela tvar. Dáme na půl hodiny do lednice, aby ztuhlo. Vytáhneme, tvoříme placky, které obalujeme ve strouhance (kdo má trpělivost tak v trojobalu) a po obou stranách na pánvici smažíme. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam :)) Odpovědět
nikita066 |7. května 2013
mňam Odpovědět
gwendy |7. května 2013
Mňam Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
Zůz |7. května 2013
***** Odpovědět
eviti |7. května 2013
řízky mám ráda Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
mňam :) Odpovědět
šupina73|9. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!