Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s houbami

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
62× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na tenké nudličky, podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme mouku a maso v ní obalíme. Na rozpáleném oleji ze všech stran orestujeme a podlijeme vývarem. Na druhou pánev dáme trošku oleje a orestujeme na něm drobně nakrájenou cibuli a žampióny nakrájené na tenké plátky. Přidáme k masu, podle potřeby podlijeme vývarem, dosolíme, okořeníme a přidáme hořčici. Dusíme doměkka, přidáme trochu nasekané petrželky, smetanu a necháme přejít varem. Pokud chceme mít víc omáčky, přidáme vývar a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |1. března 2013
houbyčky můžu Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Taky zkusíme. Odpovědět
JanaB |14. února 2013
Taky zkusím. Odpovědět
liza |7. února 2013
jak tam jsou houby, tak to bude dobrota Odpovědět
DAMI |5. února 2013
taky zkusím Odpovědět
jola |5. února 2013
to zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!