Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný kečup

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Nakrájená rajčata, jablka bez jádřinců, na kolečka nakrájenou cibuli a koření pod pokličkou rychle uvedeme do varu a zvolna rozdusíme. 2. Směs rozmixuje, doplníme solí, cukrem, octem a zvolna dusíme do zhoustnutí. Kečup nalijeme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 10minut při teplotě 85°C. Tip - chcete-li pikantní kečup, přidejte pálivou mletou papriku a česnek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

makakela|6. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!