Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí kousky s džusem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na marinádu smícháme olej (25 ml), pepř, džus a rozdrobený bujón. Maso nakrájíme na menší kousky a vmícháme do marinády. Směs dáme do nádoby s víčkem a necháme v chladničce uležet do druhého dne. V pánvi rozehřejeme lžičku oleje, přidáme okapané maso a na mírném ohni za stálého míchání necháme odpařit všechnu tekutinu. Poté necháme maso ještě krátce osmahnout, dokud nezačne růžovět. Vlijeme zbytek marinády a v troše vody (asi 50 ml) rozmíchanou hořčici a škrob. Krátce povaříme a odstavíme. Podáváme s americkými brambory, nebo hranolky a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |24. května 2013
zajímavé Odpovědět
zuzi |23. května 2013
dobrota Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
majdalenka|25. května 2013
zajímavé vyzkouším Odpovědět
najamilik|24. května 2013
vyskousim Odpovědět
bartovce|24. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!