Těsto: Máslo rozpustíme, přidáme cukr, mléko, med, vejce a za stálého míchání přivedeme do bodu varu. Nesmí vařit ! Přidáme sodu a ještě chvíli mícháme, až kaše zhoustne, nechat vychladit. Do mísy dáme mouku přidáme vychladlou směs a vypracujeme těsto, pokud by se hodně lepilo, přidáme trochu mouky. Těsto rozdělíme na 2 stejné díly, každý díl rozválíme na pečícím papíře na velikost plechu na kterém budeme péct a necháme 1 hodinu uležet. Po hodině si připravíme si griliáž. Griliáž: V hluboké pánvi rozehřejeme máslo s cukrem a medem, za stálého míchání směs nechat vzpěnit a vmíchat ořechy. Za stálého míchání směs důkladně prohřejeme, hmota musí částečně zkaramelizovat, ale nesmí začít tuhnout, poté směs odstavíme z plotny. Hmotu stejnoměrně natřeme na 1 plát, který jsme si připravili předem. Oba pláty pečeme na 180°C dočervena. Upečené pláty 1 potřený ořechovou směsí, 2 bez směsi necháme vychladit. Vychladlý plát bez směsi potřeme po celé ploše rumem, pak natřeme nádivku a přiklopíme plátem s ořechy, necháme 1den v chladnu rozležet a nakrájíme. Krém: 200 ml mléka uvedeme do varu, přilijeme zbytek mléka ve kterém jsme rozmíchali puding a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Necháme vychladit, občas promícháme. Máslo rozšleháme a po částech zašleháváme prochladlou kaši. Přidáme cukr a aróma podle své chuti.