Staňte se našimi fanoušky na:

Moje čokoláda

Autor receptu: piskotka (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Použijeme mlékovar se dvojím dnem. Dáme rozpustit tuk a pak přidáme postupně cukr a Amylon. Stále mícháme. Přidáme kakao podle barvy - čím více kakaa, tím tmavší čokoláda. Můžeme použít šlehač. Pokud se nám čokoláda zdá moc tuhá, můžeme popřípadě přidat trochu sádla a zamíchat. Čokoládu nalíváme do formiček a dá se do ledničky ztuhnout. Až bude čokoláda ztuhlá, vyklopíme a dá se zpět do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |11. července 2013
luxusní Odpovědět
kuchticek |10. července 2013
mnam Odpovědět
Nika026|10. prosince 2014
zkusim Odpovědět
kulíšek333|7. září 2013
zajímavé Odpovědět
Zdendula|11. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!