Staňte se našimi fanoušky na:

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Autor receptu: Barficka (270 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
58× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.
  2. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 - 5 minut.
  3. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme.
  4. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti.
  5. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem.

Něco navíc:

Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hanik29|21. srpna 2014
máme rádi ostré, vyzkouším Odpovědět
petr.helman.5|21. srpna 2014
Tak tohle fakt musím brzo zkusit Odpovědět
michelle4|24. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!