Používám klasický hrnek(asi 250 ml). Nejdříve žloutky a cukr ušleháme za stálého přilévání oleje,vmícháme mouku s práškem do pečiva,vlažnou vodu,přesáté kakao a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech nebo použijeme pečící papír a upečeme v dobře vyhřáté troubě na 190 stupňů. Mezitím si uděláme krém: 250 g másla utřu s 1 hrnkem cukru moučka,přidám 500 g tvarohu a 2 lžíce rumu,vše důkladně vyšlehám a dám do ledničky na chvíli ztuhnout. Vychládlou buchtu pak natřeme tvarohovým krémem a poklademe ovocem(jahody,kiwi,banán,broskve atd.),jak kdo má rád. Pak si uděláme želatinu z: 750 ml vody,1 hrnek cukru krupice,2 pudinky,1 vitacit(nebo tang),vše uvaříme jako pudink a za stálého míchání trochu vychladíme,ale ještě teplé nalijeme na buchtu. Hotovou buchtu dáme do lednice důkladně vychladit a krájíme na řezy až vychlazené,je to osvěžující zákusek hlavně v létě a jen se po něm zapráší. Nepsala jsem jaké příchutě pudinku a vitacitu,záleží na každém jakou má rád příchuť a jakou chce mít barvu želatiny,na žlutou-citrónový vitacit+2 vanilkové pudinky,na červenou-malinový vitacit nebo pomerančový a 2 jahodové pudinky,dle fantazie. V létě používám čerstvé ovoce a v zimě kompotované. DOBROU CHUŤ PŘEJI!