Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní fazolová polévka

Autor receptu: Jan Blaskovic (1 recept)

Výborně jídlo zasytí, chutná, pomáhá

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: 1 hod.
Vaření: 3 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Namočíme fazole do vody. Počkáme několik hodin takže klidně přes noc nebo až přijdeme z práce. Ale alespoň na 4 hodiny.
  2. Na pánvi osmažíme slaninu, cibuli, česnek a papriku a přidáme do hrnce s fazolema.
  3. Vaříme, přidáme bylinky, protlak, a až fazole změnou, přidáme brambory.
  4. Můžeme přidat trošičku octa, koření, jako rozmarýn, bazalka, to vše na vaši chuti. Můžeme hotové podávat s chlebem.

Něco navíc:

Vařil jsem s kajenskym pepřem, citronem, římským kmínem, výborné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!