Staňte se našimi fanoušky na:

Škvarkový domácí chléb

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Větší škvarky nakrájíme na menší kousky. 2) Necháme vykynout kvásek, pak smícháme všechny suroviny a necháme kynout hodinu na teplém místě. Poté zpracujeme těsto. 3) Vyklopíme do pekáčku či na plech a necháme kynout 30 minut. 4) Pečeme na 100 °C 20 minut, poté zvýšíme teplotu na 150 °C. Po půl hodině zkusíme, zda je těsto upečené (bodneme do něj špejlí).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |5. září 2014
je moc dobrý Odpovědět
sonizna |5. září 2014
také dělávám podobný Odpovědět
ichrobo|21. listopadu 2014
no nevím, ale jenom z hladké mouky to musí být buchta a ne chleba :-( Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!