Staňte se našimi fanoušky na:

Špenát bez zásmažky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmažíme cibulku. Vložíme špenátový protlak, podlijeme mlékem a přivedeme k varu. Osolíme, opepříme a zakvedláme vejce. Povaříme ještě dalších 10 minutek. Pokud nebude špenát moc řídký, nemusíme zahušťovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martina.molerova |5. května 2013
moc nemusím. Odpovědět
slavuska |5. května 2013
dobré Odpovědět
water |5. května 2013
mňam špenát :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!