Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčkové řezy s drůbežími játry

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svíčkové řezy zlehka naklepeme hranou ruky, osolíme, opepříme a obalíme plátky slaniny. Játra očistíme. Řezy a játra na oleji z obou stran zprudka opečeme, pak snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Játra osolíme, Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slavuska |7. května 2013
zajímavé Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
luciedostal |7. května 2013
zkusím Odpovědět
laetti |7. května 2013
zkusím Odpovědět
mamina1985 |7. května 2013
vyzkouším Odpovědět
nikita066 |7. května 2013
mňamka Odpovědět
Uzzi1 |3. května 2013
to bude dobrota :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!