Staňte se našimi fanoušky na:

Tatranské kuře

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sójovou omáčku. Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme strouhaným sýrem (může být i Niva) a zapečeme v troubě. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |23. května 2014
zajimavé Odpovědět
Rena.KI |23. května 2014
dobré Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Januse |11. června 2013
uloženo na vyzkoušení Odpovědět
junkie09 |14. května 2013
zajímavé, uloženo Odpovědět
pantik|3. listopadu 2015
Tak tohle musím udělat. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!