Staňte se našimi fanoušky na:

Želvičky z mleteho masa.

Autor receptu: Honza73 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sekanou si připravíme jak jsme zvyklí, vytvoříme tělíčka želviček velikosti dlaně dlouhé pásky slaniny si podle potřeby podélně rozkrojíme a splétáme jako košík, na prkénku pomocí obracečky spletenou slaninou přeneseme na tělíčko a konce zasuneme dospodu, rukama přitlačíme a uhladíme. Párky si odkrojíme asi 3cm, tak aby hlava a nožky měli na koncích kulatou část párku konce u tlapek nakrojíme, aby vypadali jako nožky hlavu necháme v celku a ocásek též tak upravené želvičky můžeme péct dorůžova v troubě podlité menším množstvím vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |4. března 2013
krásné Odpovědět
Uzzi1 |4. března 2013
bezva nápad Odpovědět
Effka.jesterka|20. září 2014
tak tyhle želvičky dělal teď ten trouba na nově....... velký palec nahoru hlavně za to jak dlouho už to tu máte :) :D Odpovědět
Aggie|19. května 2013
super Odpovědět
Honza73|6. března 2013
Děkuji všem za pochvalu Odpovědět
Honza73|5. března 2013
Pěkně se Vam povedla. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!